İran yapımı belgesel İtalya ve Kazakistan’da gösteriliyor

İran yapımı belgesel İtalya ve Kazakistan’da gösteriliyor

  Haziran 19, 2019

  460 Okunma

İranlı yönetmen Payam Parsafer’in imzasını taşıyan “Güvenli Geçiş” adlı belgesel filmi İtalya ile Kazakistan’da gösterilecek.

İranlı yönetmen Payam Parsafer’in yaptığı “Güvenli Geçiş” adlı belgesel filmi bu sene 16’ncısı İtalya’da düzenlenen olan Uluslararası Cinemada Mare Film Festivali’nde gösterilecek.

Devrik Saddam rejimi döneminde İran ile Irak arasında yaşanan 8 yıllık savaşı ve çevreye bıraktığı kötü etkilerini ele alan belgesel önümüzdeki 9 Temmuz tarihinde İtalya’nın Potenza kentinde sinemaseverlerle buluşuyor.

Öye yandan “Güvenli Geçiş” belgesel bu sene ilki Kazakistan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Ertis Cinema” film festivaline de katılıyor.

Bu festival 10-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında Kazakistan'ın Pavlodar kentinde gerçekleşecektir.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.