İran yapımı belgesel Saraybosna’da gösterilecek

İran yapımı belgesel Saraybosna’da gösterilecek

  Haziran 19, 2019

  478 Okunma

İranlı yönetmen Ruhullah Molavi’nin “Sultan’ın Krallık Bölgesi” adlı eseri Bosna-Hersek’te düzenlenecek VIVA Belgesel Film Festivali'ne katılma hakkını elde etti.

Yönetmenliğini Ruhullah Mulevi’nin üstlendiği  “Sultan’ın Krallık Bölgesi” adlı eseri bu sene 4’üncüsü Bosna-Hersek'te düzenlenecek olan VIVA Belgesel Film Festivali'nin çevre bölümünde gösteriliyor.

Bu belgesel Tahran’daki Mihrabad Havaalanı’nda avcı olarak çalışan ve uçaklar için tehlikeli olabilecek kuş ile hayvanları uzaklaştıran veya avlayan Behram Pustinduz hakkında. Bu kişi aynı zamanda İran’ın kuzeyinde Çevre Koruma Dairesi’nde çalışmaktadır.

Söz konusu festivalin çevre, din ve gençlik dalında yaklaşık 100 eser rekabet için kabul edildi.

VIVA Belgesel Film Festivali önümüzdeki 12-16  Eylül 2018 tarihleri arasında Bosna- Hersek’in başkenti Saraybosna’nın ev sahipliğinde yapılıyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.