İran Yapımı, Cennetten Kurtuluş (2017) Filmi, 10 Farklı Ülkede En İyi Animasyon Seçildi

İran Yapımı, Cennetten Kurtuluş (2017) Filmi, 10 Farklı Ülkede En İyi Animasyon Seçildi

  Haziran 19, 2019

  1.066 Okunma

İran yapımı, Cennetten Kurtuluş (2017) animasyon filmi, on farklı ülkede en iyi animasyon seçildi.

İran İslam Cumhuriyeti yapımı animasyon film, Release From Heaven / Cennetten Kurtuluş (2017), Venezüela'da aldığı son ödülle beraber toplam on farklı ülkede en iyi animasyon filmi seçildi.

İranlı yönetmen Ali Nuri Uskui'nin yönettiği animasyon film, Sare adlı bir bayan yazar ve öğretmenin, babalarını bulmada iki öğrencisine yardım edişini ve yaşadıkları tuhaf bir macerayı konu alıyor.

Filmde süregelen bir savaş vardır ve hayal ile gerçeklerin karışımı, çocuklara her gece bir hikaye anlatan Sare'yi gerçek bir kahramana ulaştırır.

Cennetten Kurtuluş (2017) animasyon filmi; ABD, İngiltere, Kanada, İtalya, Portekiz, Güney Kore, İspanya, Hong Kong, Fransa ve Venezüela'da düzenlenen on farklı uluslararası film festivalinde en iyi animasyon ödülünü kazandı.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.