İran yapımı film ABD ve Hindistan’da rekabet edecek

İran yapımı film ABD ve Hindistan’da rekabet edecek

  Haziran 19, 2019

  720 Okunma

İslam Cumhuriyeti yapımı film ABD ve Hindistan’da rekabet edecek

İranlı yönetmen Sait Keremi’nin yaptığı بادکنک (Balon) isimli kısa film, ABD ve Hindistan’da çocuklara yönelik düzenlenecek film festivallerine katılacak.

Yönetmenliği ile yazarlığını Sait Keremi’nin üstlendiği “Balon” adlı kısa film, ABD ve Hindistan’da çocuklara yönelik düzenlenecek film festivallerinin yarışma kategorisinde rekabet edecek.

Edinilen bilgilere göre, 4. ABD Çocuk Filmleri Festivali önümüzdeki 24-28 Nisan tarihlerinde ABD’nin “North Carolina” eyaletinde gerçekleşecek. Öte yandan 5 Nisan tarihinde Hindistan’nın “Lanco” kentinde başlayan  9. Çocuk Filmleri Festivali 13 Nisan’da bitecektir.

İki sokak çocuğunun bir saatlık hikayesini anlatan filmin oyuncu kadrosunda İrfan Bozorgmehr, Ali Keremi, Muhammed Rıza Keşveri ve Mehdi Hanefi yer alıyor.

Tebriz Haber

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.