İran yapımı film ABD’de ödül kazandı

İran yapımı film ABD’de ödül kazandı

  Haziran 19, 2019

  865 Okunma

İslami İran yapımı film Amerika'da ödül kazandı

İranlı yönetmen Nahid Hasanzade’nin yaptığı زمانی دیگر (Başka Zaman) ABD’de düzenlenen film festivalinde ödüle layık görüldü.

Yönetmen Nahid Hasanzade, Uluslararası Athens Film Festivali’nde en başarılı filmi “Başka Zaman” ile Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Kuzey Amerika’da en köklü festivallerden biri olan Athens Film Festivali bağımsız filmler ve yetenekli yönetmenleri sinemaseverlere tanıtıyor.

Aşk ile aile sorunlarını güzel bir şekilde anlatan “Başka Zaman” isimli filmin oyuncu kadrosunda Mecit Potki, Yasemin Nusreti, Şekayık Kemendi, Feriba Hadimi ve İsmet Rızapur yer alıyor.

Söz konusu film geçenlerde Hindistan, Almanya, Belçika, Ürdün ve Brezilya’da da gösterime girmişti.

Uluslararası Athens Film Festivali 3-9 Nisan 2017 tarihleri arasında ABD’nin Ohio eyaletinde gerçekleşti.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.