İran yapımı film Afrika’da gösteriliyor

İran yapımı film Afrika’da gösteriliyor

  Haziran 19, 2019

  534 Okunma

İranlı sinemacı Settar Çemeni Gül’ün yönetmenliğini üstlendiği “Gülnisa” isimli film Tanzanya’da gösteriliyor

Yönetmenliğini Settar Çemeni Gül'ün üstlendiği ve senaryosunu Vida Salihi’nin yazdığı “Gülnisa” isimli filmin Tanzanya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 21. Uluslararası Zanzibar Film Festivali’nin büyük ödülü “Golden Dhow (Altın Gemi)” için yarışacağı belirtildi.

Baş rollerinde Sait Dah, Ali Muhammed Radmeneş, Yegane Recebi ve Sagi Zineti'nin oynadığı filmin özeti şöyle: Yasadışı yollarla Afganistan’dan İran’a göç eden Gülnisa ile kocası Gülmemed, tuğla ocağında çalışmaya başlıyorlar fakat burada meydana gelen bir olay onların yaşamını etkiliyor.

Tanzanya’nın en prestijli festivallerinden biri olan Zanzibar Film Festivali’nde her yıl 70'ten fazla ülkeden gelen film eserleri izleyicilere sunuluyor.

Söz konusu festival 7-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşuyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.