İran yapımı film Almanya’da vizyona girecek

İran yapımı film Almanya’da vizyona girecek

  Haziran 19, 2019

  1.065 Okunma

İranlı sinemacı Puran Dırahşende’nin yazıp yönettiği “Dumanlı Çatı Altında” isimli film yakında Almanya’daki sinema salonlarında gösterime girecek.

Puran Dırahşende’nin yazıp yönettiği “Dumanlı Çatı Altında” isimli film önümüzdeki 1-2 Ekim tarihlerinde Almanya’nın 10 kentindeki sinema salonlarında eş zamanlı olarak vizyona girecek.

Bu ülkedeki Kinopolis sinema zincirlerinde de gösterime gireceği açıklanan filmin Frankfurt, Bonn, Berlin, Münih, Köln, Coffelins, Darmstadt, Gibbon, Karlsruhe ve Wernhein şehirlerinde izleyicilerle buluşacağı belirtildi.

Başrollerinde Ferhat Aslani, Merila Zarii, Behnuş Tabatabai ve Azita Hacıyan’ın oynadığı film, Behram ve Şirin isimli bir çiftin hikayesini anlatıyor. Evlilikleri çıkmaza giren çift, aile krizinden kurtulabilmek için duygusal bir boşanmaya karar verirler.

Söz konusu filmin Almanya’da “Film İran” dağıtım şirketi tarafından vizyona çıkarılacağı bildirildi.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.