İran yapımı film Meksika’da gösterime girecek

İran yapımı film Meksika’da gösterime girecek

  Haziran 19, 2019

  989 Okunma

İran filmi, Özel, Meksika'da gösterime girecek

İranlı yönetmen Ali Hamiperest’nin yaptığı دربست (Özel) (2015) isimli filmin Meksika’da düzenlenecek Cine Pobre Film Festivali’ne katılacağı belirtildi.

Yönetmenliğini Ali Hamrperest, yapımcılığını ise Hasan Alimerdani ile Hasan Mustafavi’nin üstlendiği “Özel” isimli film düşük bütçeli ve bağımsız filmleri hedefleyen Cine Pobre Film Festivali’nde sinema severlerle buluşacak.

Yönetmen Ali Hameperest’in ilk uzun metraj filmi olan “Özel”de Persa adlı bir genç, babasının ölümünden sonra kendisi istemeyerek taksi şoförlüğünü kabul etmek zorunda kalır.

İhsan Allahdadi’nin yazdığı ve Şakayık Ferahani, Rıza Naci, Emir Hüseyin Sıddik, Nima Şahruh-Şahi ve Nergis Muhammedi’nin oynadığı “Özel” geçenlerde Avustralya, Fransa, Bulgaristan ve Hindistan’da da gösterime girmişti.

Bu yıl 15’incisi düzenlenecek Cine Pobre Film Festivali 4 Mayıs 2017'de Meksika’da başlayacak.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.