İran yapımı film Türkiye’de vizyona girecek

İran yapımı film Türkiye’de vizyona girecek

  Haziran 19, 2019

  1.444 Okunma

İranlı yönetmen Nevid Mahmudi’nin yaptığı “Gitmek” adlı filmin Türkiye’de vizyona gireceği belirtildi.

Yönetmenliğini Nevid Mahmudi’nin üstlendiği “Gitmek” adlı film Türkiye’deki sinema salonlarında vizyona girecek. Bu filmin dağıtım ve yayın sözleşmesinin dün Fransa merkezli “Deam Lab” dağıtım şirketi ile Türk tarafı arasında imzalandığı açıklandı.

ABD, Belçika ve Afganistan’da da gösterime giren söz konusu filmin Türkiye’nin ardından Malezya, Endonezya ve Filipinler’de vizyona gireceği belirtiliyor.

Avrupa’ya göç etmek zorunda kalan insanların hikayesini anlatan “Gitmek”, daha önce Hindistan’da düzenlenen Uluslararası Kerala Film Festivali’nin açılış töreninde gösterime girmişti. Ayrıca bu filmde başrolü üstlenen oyuncu Fereşte Hüseyni, Fas Film Festivali’nin En İyi Bayan Oyuncu ödülünü kazanmıştı.

Daha önce de İranlı sinemacı Cemşit Mahmudi’nin yönettiği “Birkaç Metreküp Aşk” isimli film Türkiye’de vizyona girmişti.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.