İran yapımı filme Avustralya ödülü

İran yapımı filme Avustralya ödülü

  Haziran 19, 2019

  690 Okunma

Tahran'da yapılan Avustralya'nın İran Filmleri Festivali'nin en iyi film ödülünü Said Rustayi'nin yönettiği 'Sonsuzluk ve Bir Gün' filmi kazandı.

Mehr News'in bildirdiğine göre Avustralya’nın İran Filmleri Festivali’nin ödül türeni, Avustralya Büyükelçisi Ian Biggs, festivalin yöneticisi Armin Miladi ve bazı sanatçılarla sinemacıların katılımıyla bu ülkenin Tahran Büyükelçiliği’nde yapıldı.

Fatıma Mutamed Arya ile Şehram Mokri’nin jüri üyeleri olduğu festivalin en iyi İran filmi ödülünü ise Said Rustayi’nin yönetmenliğindeki “Sonsuzluk ve Bir Gün” isimli film kazandı. Bu film, İran toplumundaki bazı acı olayları seyirciye yakın bir dille anlatırken çeşitli zorluklarla mücadele etmek zorunda kalan bir ailenin hikayesini gözler önüne seriyor.

Avustralya’nın İran Filmleri Festivali, bağımsız bir kültürel kuruluş olarak Armin Miladi’nin yönetiminde bu ülkede oluşturulmuştur.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.