İran yapımı filmler Hindistan’da gösterime girecek

İran yapımı filmler Hindistan’da gösterime girecek

  Haziran 19, 2019

  963 Okunma

İslami İran yapımı filmler Hindistan'da gösterime girecek

İran yapımı سينما نيمكت (Tezgâh Sineması) ve خانه ای در خیابان چهل و یکم (Kır Birinci Sokaktaki Ev) isimli filmlerin Hindistan’ın Kalküta kentinde gösterime gireceği açıklandı.

Yönetmenliğini Muahmmed Rahmaniyan’ın üstlendiği “Tezgah sineması” ve Hamit Rıza Kurbani’nin yönettiği “41. sokaktaki ev” adlı filmler Hindistan’ın Kalküta kentinde gösterime girecek.

Alınan bilgiye göre, İran sinemasından “Tezgah sineması” ve “41. Sokaktaki ev” adlı filmler, Hindistan’ın ev sahipliğinde yapılacak Kalküta Modern Sineması Uluslararası Forumu’nda sinemaseverlerle buluşacak.

Geçenlerde söz konusu filmler Kanada, İtalya, ABD, Brezilya ve Hindistan’da gerçekleşen uluslararası film festivallerine de katılmıştı.

Kalküta Modern Sinema Uluslararası Forumu 27 Mart-2 Nisan tarihlerinde Hindistan’da organize edilecektir.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.