İran yapımı filmler İngiltere’de gösterime girecek

İran yapımı filmler İngiltere’de gösterime girecek

  Haziran 19, 2019

  677 Okunma

İngiltere'de düzenlenecek Uluslararası Encounter Film Festivaline bu yıl İran yapımı üç filmin katılacağı belirtildi.

Bu sene 23’üncüsü İngiltere’de düzenlenecek olan Uluslararası Encounter Film Festivali’ne İran yapımı filmler katılacak.

Animasyon bölümünde Mahbube Muhammedzeki’nin yaptığı “Pembe Renkli” adlı kısa animasyon rekabete girecek. Bunun yanı sıra Kaveh Mezaheri’nin “Rötuş” isimli kısa filmi ve Fernuş Samedi ile Ali Asgeri’nin birlikte yönettiği “Sessizlik” adlı kısa film yarışma bölümünde gösterime girecek.

Avrupa kıtasının en prestijli festivallerinden biri olan Encounter 19 Ağustos 2017'de başlıyor. Belgesel ve kısa film odaklı festival, sinemaseverlere farklı atölyeler sunuyor.

“Rötuş” kısa filmi son günlerde, ABD’de düzenlenen Traverse City Film Festivali’nde ödüle layık görüldü.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.