İran yapımı filmler İspanya’da gösteriliyor

İran yapımı filmler İspanya’da gösteriliyor

  Haziran 19, 2019

  408 Okunma

İran yapımı “Seni Seviyorum”, “Rötuş” ve “Manikür” adlı kısa filmler İspanya’da düzenlenecek Uluslararası IKUSKA Film Festivalinin ana bölümüne katılım hakkı kazandılar.

Babek Habibi-Fer’in “Seni Seviyorum”, Kaveh Mezahiri’nin “Rötuş” ve Arman Feyyaz’ın yönettiği “Manikür” isimli kasa filmler, İspanya’da düzenlenecek olan Uluslararası IKUSKA Film Festivali’nin ana bölümüne katılım hakkı kazandı.

9-11 Kasım tarihleri arasında 20’ncisini düzenleyeck olan IKUSKA Festivali’nin ana bölümünde İran dahil olmak üzere Fransa, İsviçre, İspanya, Arjantin, Kosova ve Kanada’dan da eserler yer alıyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.