İran yapımı ‘Kirli işler’in Türkiye çekimleri bitti

İran yapımı ‘Kirli işler’in Türkiye çekimleri bitti

  Haziran 19, 2019

  897 Okunma

Kirli İşler (2017) sinema filminin Türkiye çekimleri bitti

İranlı yönetmen Hüsrev Masumi’nin yaptığı کار کثیف (Kirli İşler) (2017) adlı sinema filminin Türkiye çekimleri bitti.

İranlı yönetmen خسرو معصومی Hüsrev Masumi’nin yönetmenliğini üstlendiği ve baş rollerinde Luvan Heftvan, Pedram Şerifi ve Şahruh Furutaniyan’ın oynadığı “Kar-ı Kesif” (Kirli İşler) adlı sinema filminin Türkiye çekimlerilerinin sona erdiği belirtildi.

“Kirli İşler”in son durumuna ilişikin açıklama yapan yönetmen Hüsrev Masumi, “Bu filmin Türkiye bölümlerinde 2-3 Türk oyuncudan da faydalandık, lakin çok ünlü olmamalarına karşın Türk sinemasında tecrübeleri var” ifadesini kullandı.

Masumi, göç hikayesini anlatan filmin kesin vizyon tarihiyle ilgili olarak, “Bu filmin hazırlık çalışmalarının son aşaması hemen hemen 6-7 ay sürebilir, o yüzden yakın zamanda vizyona gireceği de beklenemez” şeklinde konuştu.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.