İran yapımı korku filminin afişi açığa çıkarıldı

İran yapımı korku filminin afişi açığa çıkarıldı

  Haziran 19, 2019

  721 Okunma

İran yapımı “Şeytanın Aynası” isimli korku filminin uluslararası festivallere katılması için tasarlanan afişi açığa çıkartıldı. Posterin tasarımı ise Ali Rıza Akar tarafından gerçekleşti.

İran yapımı آینه شیطان (Şeytan’ın Aynası) (2018) isimli korku filminin uluslararası festivallere katılması için tasarlanan afişi açığa çıkartıldı. Posterin tasarımı ise Ali Rıza Ekar tarafından gerçekleşti.

İslam İnkılabı’nın zaferi ardından İran’da yapılan nadir korku filmlerinden biri olan sözü geçen eser, 16 yaş üstü izleyici kitlesine hitap ediyor.

Şeytan tarafından tahrik edilerek kendi yaptıklarının bedelini ödeyen genç çiftleri konu alan “Şeytan’ın Aynası” filminin yönetmenliği Ferid Velizade tarafından gerçekleşirken Murtaza Zarrabi, Zehra Sadat Rezevi, Muhsin Sadıki-Neseb ve Gülnaz Abbasi de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.