İran yapımı uzay filmi dünya turuna çıkıyor

İran yapımı uzay filmi dünya turuna çıkıyor

  Haziran 19, 2019

  464 Okunma

İranlı yönetmen Rıza Meclisi’nin yaptığı “Kati ve Yıldız” isimli uzay filmi, Bangladeş ile Hindistan'da düzenlenen film festivallerine katılıyor.

İranlı yönetmen Reza Majlesi’nin yaptığı “Kati ve Yıldız” isimli uzay filmi, 17. Dakka Film Festivali’nde gösterime giriyor. Bu festival 12-20 Ocak 2019 tarihleri arasında  Bangladeş’te düzenlenecek.

Söz konusu İran yapımı uzay filmi ilaveten Hindistan’da yapılan Kalküta Çocuk Film Festivali’ne de katılacak. 2011 senesinden beri yapılan bu festivalin sekizinci dönemi 20-27 Ocak 2019’da gerçekleşecek.

Başka bir gezegenden gelip dünyaya yerleşmeye çalışan uzaylıların macerasını anlatan “Kati ve Yıldız”, Rıza Meclisi’nin yönetmenliği ve Bita Mansuri’nin yapımcılığı ile çocuk sineması alanında yapılan fantezi bir film.

IRNA

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.