İran’da en iyi yönetmen ödülünü, Türk yönetmen Emin Alper aldı

İran’da en iyi yönetmen ödülünü, Türk yönetmen Emin Alper aldı

  Haziran 19, 2019

  1.089 Okunma

Emin Alper, İslami İran'da en iyi yönetmen ödülünü kazandı.

İslam Cumhuriyeti'nin başkenti Tahran'da düzenlenen 34. Uluslararası Fecr Film Festivali'nde en iyi yönetmen ödülünü “Abluka” filmiyle Türk Yönetmen Emin Alper aldı.

İran İslam Cumhuriyeti'nin başkenti Tahran'da düzenlenen 34. Uluslararası Fecr Film Festivali'nde en iyi yönetmen ödülünü “Abluka” filmiyle Türk Yönetmen Emin Alper aldı.

34. Uluslararası Fecr Film Festivali'nin ödül töreni başkent Tahran'daki Vahdet salonunda gerçekleştirildi. 49 ülkeden 64 filmin gösterildiği festivalde “Abluka” filmiyle Türk yönetmen Emin Alper en iyi yönetmen ödülüne layık görüldü.

Geçen sene düzenlenen 33. Uluslararası Fecr Film Festivali en iyi yönetmen ödülünü yine Türk yönetmen Faruk Hacıhafızoğlu “Kar Korsanları” filmiyle almıştı.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.