İran’da yeni bir Türk dizisi ekrana gelmeye hazırlanıyor

İran’da yeni bir Türk dizisi ekrana gelmeye hazırlanıyor

  Haziran 19, 2019

  482 Okunma

Yönetmenliğini Hasan Kıraç’ın ve yapımcılığını Melih Sezgin’in üstlendiği “Kırık Kalpler” dizisi İran İslam Cumhuriyeti'nin IRIB TV5 kanalında yayınlanacak.

Yönetmenliğini Hasan Kıraç’ın ve yapımcılığını Melih Sezgin’in üstlendiği “Kırık Kalpler” dizisi yarından itibaren yerel saatle 23.00’de İran’ın TV-5 kanalının ekranlarında yayınlanacak.

2009 Türk yapımı “Kırık Kalpler” dizisi; başına gelen kötü olaylar karşısında bir türlü duaya yanaşmayan ve duayı önemsiz gören kişiye bir “Dua Çocuğu”geliyor. Kişiye “Beni göndermen gereken yere ulaştırdığında işlerin daha kolay çözülecek” mesajını veriyor. Dua Çocuğu, kişinin henüz edilmeyen ama ileride edilecek duanın temessülü olarak yer alıyor projede. Her bölümde…

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.