İran’dan İslami Film Pazarı etkinliği

İran’dan İslami Film Pazarı etkinliği

  Haziran 19, 2019

  670 Okunma

İran İslam İnkılabından Dini Film Pazarı etkinliği

Bugün İran’da, Medya Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’yla eş zamanlı olarak İslami Film Pazarı’nın açılış töreninin yapılacağı açıklandı.

İslami Radyo ve Televizyonlar Konferansı Basın Sorumlusu Ferşid Şekiba, yaptığı açıklamada, “Bugün İslam dünyası’nın kültür başkenti Meşhed’de 6. Medya Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’yla eş zamanlı olarak 7. İslami Film Pazarı’nın açılış töreni yerli ve yabancı konukların katılımıyla gerçekleşecek” ifadelerinde bulundu.

İslami Film Pazarı’na ilişkin Şekiba, “Bu pazara İran ile birlikte Irak, Lübnan, Afganistan, Hindistan, Türkiye, İtalya, Yemen, Bahreyn, Suudi Arabistan, Filistin, İngiltere, Suriye, Pakistan, Azerbaycan, Nijerya, Bangladeş, Mısır, Umman ve Kuveyt gibi ülkelerden toplam 800 eserin sunulacağı öngörülüyor” açıklamasını yaptı.

Şekiba ilaveten, açılış töreninde Düzenin Yararını Teşhis Konseyi Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Ali Ekber Velayeti ile “El-İlam El-Iraqiyye” Kanalı Genel Müdürü Ali eş-Şalah’ın da konuşma yapacağını duyurdu.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.