İran’dan Tüm Dünyaya Teknolojik Ramazan Hediyesi, Eghra24

İran’dan Tüm Dünyaya Teknolojik Ramazan Hediyesi, Eghra24

  Haziran 19, 2019

  894 Okunma

İran İslam İnkılabından mobil tasarımcıları tüm İslam dünyasına bir Ramazan hediyesi sundu.

İran İslam Cumhuriyeti'nin resmi sinema televizyonlarından iFilm TV'nin yayımladığı müjdeli haber şöyleydi:

Her kelimesinin anlamını inceleyip Kur'an-ı Kerim'i ezberlemek mi istiyorsunuz? İşte size mübarek Ramazan ayı hediyemiz.

Farsça, Arapça ve İngilizce arayüzlerine sahip Eghra 24 adlı interaktif uygulamamız, telefon kullanıcılarına Kur'an-ı Kerim okuma-takip, hafızlık çalışması ve meal-tefsir öğrenme imkanları sunuyor.

İran İslam Cumhuriyetinden bilgisayar mühendisleri daha önce de, online Kur'an-ı Kerim takibi, hafızlık programı, meal seçenekleri ve Kur'an'da geçen Arapça kelimelerin kök ve türev çalışmaları gibi olanaklar sunan TANZİL (Tenzil) adlı internet sitesini ve onun bilgisayar programı versiyonu olan ZEKR (Zikir Kur'an-ı Kerim Platformu)nu geliştirmişlerdi.

Şimdi ise İslami İran'dan Ravi Rasaneh Sanat Merkezine bağlı ünlü mobil tasarımcıları EGHRA24 (İkra 24) adı ile Android ve IOS (IPhone, IPod, IPad) uyumlu bir telefon uygulaması geliştirdiler.

Uygulamayı resmi Farsça sitesi www.quran24.ir veya İngilizce sitesi www.eghra24.com adreslerinden indirebilirsiniz.

Ya da uygulamayı şu linklerden indiriniz:

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eghra24
IOS (IPhone, IPod, IPad) için: https://itunes.apple.com/us/app/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86/id1225175401
 

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.