İran’ın öz kültürünü tanımak için benim yaptığım filmi izle!

İran’ın öz kültürünü tanımak için benim yaptığım filmi izle!

  Haziran 19, 2019

  1.545 Okunma

İran'lı kadın film yapımcısı Nergis Abyar, Amerikan rejimi başkanı Trump'a çağrıda bulundu: İran'ın necip kültürünü tanımak için benim yaptığım filmi izle!

Bu yıl Oscar ödülüne aday gösterilen İran yapımı “Nefes” filminin yapımcısı Nergis Abyar, Amerikan başkanı Trump'tan İran'ın soylu kültürünü tanıması için bu filmi izlemesini istedi.

Reuters haber ajansına açıklamada bulunan Nergis Abyar, Nefes filminin Amerikan toplumu tarafından seyredilmesinin, Amerikalı bazı yetkililerin iddialarının aksine İranlıların terörist olmadıklarını fark edeceklerini söyledi.

Filmi Oscar'a aday gösterilen İranlı ilk kadın yapımcı olan Abyar, Trump'ın İran'a karşı sürekli tehdit dilini kullandığını belirterek, “ama soru şudur ki acaba Nefes filmini seyrettikten sonra da İran'a karşı aynı davranışı gösterebilir mi?” dedi.

Nefes” isimli İran yapımı filmi çok ince bir şekilde savaş karşıtlığı yapmakta. Film, 4 İranlı çocuğun hayatını konu almıştır.

Pars Today

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.