İran’ın “Ses” filmi Türkiye’de Film Festivalinde

İran’ın “Ses” filmi Türkiye’de Film Festivalinde

  Haziran 19, 2019

  658 Okunma

İran yapımı kısa metrajlı "Ses" filmi 7. Malatya Uluslararası Film Festivaline katılıyor.

“Ses” filmi İran'ın Batı Azerbaycan eyaleti genç sinemacılarının yapıtı olup, yaşlı bir adamın, eşine uykuyu haram eden horlamasını konu almakta.

Bu sene 09-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival kapsamında yerli ve yabancı 100’ü aşkın film seyirciyle buluşacak. 7 gün sürecek festivalde yüzlerce sinema profesyonelinin yanı sıra, dünya çapında oyuncular, yönetmenler, sektörün birbirinden değerli isimleri de ağırlanacak. 

Ses filmi bundan önce de Azerbaycan Cumhuriyeti 8. uluslararası film festivaliyle 11. Bosna Uluslararası Film festivalinde de en iyi film ödülünü kazanmıştı.

Pars Today

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.