İranlı Afrika Menekşesi Fransa yolunda

İranlı Afrika Menekşesi Fransa yolunda

  Haziran 19, 2019

  685 Okunma

İranlı kadın yönetmen Muna Zendi Hakiki’nin yönettiği Afrika Menekşesi, Fransa’da düzenlenecek Uluslararası Vesoul Film Festivali’nde vizyona girecek.

İranlı kadın yönetmen Mona Zendi Hakiki’nin yönettiği Afrika Menekşesi, Fransa’da düzenlenecek 25. Uluslararası Vesoul Film Festivali’nde vizyona girecek.

25. Uluslararası Vesoul Film Festivali, 3-12 Şubat tarihleri arasında Fransa’nın Vesoul şehrinde düzenlenecek.

İranlı kadın yönetmen Zendi Hakiki daha önce 24. Uluslararası Fecr Film Festivali’nde ödül kazanan ‘Cuma Akşamı’ isimli filmi yönetmişti.

Bundan önce belgesel sektöründe faaliyet gösteren Mona Zendi Hakiki, eşi Ali Rıza Şuca Nuri’nin yapımcılığını üstlendiği Afrika Menekşesi filmini yönetmiştir.

Afrika Menekşesi hikayesi şöyledir: ‘Şoko, ilk eşi Feridun’un çocukları tarafından huzurevine götürüldüğünü anladıktan sonra ikinci eşi Rıza ile birlikte Feridun’u kendi evlerine getirmek istiyorlar. Feridun’un eve gelmesi ile üçlünün ilişkisi değişir ve hayatlarında yeni olaylar meydana gelir’.

IRNA

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.