İranlı Arap Kısa Filmi: Saad’ın Zeytin Ağacı, Uluslararası Festivallerde Ödüle Doymuyor

İranlı Arap Kısa Filmi: Saad’ın Zeytin Ağacı, Uluslararası Festivallerde Ödüle Doymuyor

  Haziran 19, 2019

  760 Okunma

İranlı Arap yönetmen Ahmed Zayery'nin kısa filmi Saad'ın Zeytin Ağacı uluslararası İngiltere'den iki ödülle birlikte döndü.

Ahmed Zayery'nin yönettiği Saad'ın Zeytin Ağacı adlı İran yapımı kısa film Uluslararası Manchester Kısa Film Festivalinde iki ödüldaha kazandı.

Bu kısa film, 18-206 Kasım 2017 tarihleri arasında Manchester'da düzenlenen 14. Uluslararası Kinofil Film Festivalinde en iyi yönetmen ve en iyi uluslararası film ödüllerini kazandı.

Zeytin Ağacı filmindeki Saad karakteri futbolu çok sevip büyük hayalleri olan bir çocuktur. Bir patlamada gözlerini ve arkadaşlarını kaybeden Saad kendisini eve hapseder. Tâ ki annesi büyük bir uğraş ve yaratıcılıkla onu tekrar dışarıya çıkmaya ikna edene kadar.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.