İranlı çocuk yönetmenin filmi ülkeyi temsil edecek

İranlı çocuk yönetmenin filmi ülkeyi temsil edecek

  Haziran 19, 2019

  760 Okunma

14 yaşındaki genç yönetmenin eseri Almanya'da İran İslam İnkılabını temsil edecek

14 yaşındaki İranlı yönetmen Sorena Bayramlu’nun yaptığı گربه ماهی Kedi Balığı (Yayıngiller) isimli kısa film Almanya’da İran sinemasını temsil edecek.

14 yaşındaki yönetmen Sorena Bayramlu’nun yaptığı “Kedi Balığı” isimli kısa İran filminin uluslararası festivallere hazırlandığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, genç yönetmen Bayramlu’nun ikinci eseri “Kedi Balığı” Almanya’nın Frankfurt kentinde 16 yaş altındaki genç yönetmenler için düzenlenecek Uluslararası LUCAS Film Festivali’nde görsterime girecek. Yapımcılığını Mehdi Bayramlu’nun üstlendiği kısa filmin oyuncu listesinde Paniz İsmaili, Setayeş Gaffari ve Mehdi Kurbani yer alıyor.

Söz konusu film geçenlerde katıldığı yerli 2 festivalde en iyi yönetmen ile en iyi kısa film ödülüne layık görülmüştü.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.