İranlı kadın oyuncuya Brooklyn’den ödül

İranlı kadın oyuncuya Brooklyn’den ödül

  Haziran 19, 2019

  742 Okunma

ABD'nin New York kentinde düzenlenen Uluslararası Brooklyn Film Festivali'nde İranlı başarılı oyuncu Gülab Edine, ödüle layık görüldü.

Yönetmenliğini Mercan Eşrefzade’nin yaptığı “Abla” filmindeki performansıyla başarılı oyuncu Gülab Edine ABD’nin New York kentinin ev sahipliğinde organize edilen 20. Uluslararası Brooklyn Film Festivali’nin en artistik başarı ödülünü kazandı.

Edinilen bilgilere göre, bu festivalde iki kez gösterime giren film jüri heyeti tarafından yoğun ilgi gördü.

Yıllardır birlikte yaşamayı sürdüren bir anne ve kızın hikayesini anlatan “Abla”, Hindistan ve Afganistan’da da gösterime girmişti.

Eşrefzade’nin ilk kez yönetmen koltuğunda oturduğu ve Gülab Adine, Pentiha Penahiha, Hamit Azereng ve Masume Kasıminecad’ın başrollerini paylaştığı “Abla” geçenlerde Çin’de düzenlenen 2017 Uluslararası Pekin Film Festivali’nin en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülmüştü.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.