İranlı ‘Kako Band’ müzik grubu İstanbul’da konser veriyor

İranlı ‘Kako Band’ müzik grubu İstanbul’da konser veriyor

  Haziran 19, 2019

  734 Okunma

İranlı müzik grubu "Kako Band"ın önümüzdeki 9 Mart 2018 tarihinde İstanbul’da sanatseverlerle buluşacağı bildirildi.

Müzik grubu “Kako Band” yapımcısı Kiyan Muhammediha, bu konsere ilişkin yaptığı açıklamada, “Yılın başından beri bu konser için gereken adımları attık. İran İslami İrşad ve Kültür Bakanlığı'ndan gerken izinler alındıktan sonra bilet satışları başlatıldı. Bu konser İstanbul’daki en güzel salonlarından olan Haliç Kongre Merkezi’nde düzenleniyor” dedi.

Kako Band müzik grubunun icra edeceği eserlerinin evrensel nitelikte olduğunu belirten Muhammediha, “Biz sırf İstanbul'da yaşayan İranlı izleycileri arıyışında değildik tersine uluslararası izleyicilerin ilgisini çekmeye çalışıyoruz. Örneğin, İstanbul’daki tüm afişler ve reklam panolarının yanı sıra radyo ve televizyon'da yayınlanan reklamlar Türkçe'dir.” ifadelerini kullandı.

Kiyan Muhammediha, DMC Genel Müdürü Samsun Demir’in yanı sıra bazı Türk şarkıcılarının da bu konseri desteklediğini dile getirdi.

Söz geçen müzik grubu, önümüzdeki 9 Mart’ta Haliç Kongre Merkezi’nde İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.