İranlı Robinson Kruzo’yu tanıyor musunuz?

İranlı Robinson Kruzo’yu tanıyor musunuz?

  Haziran 19, 2019

  693 Okunma

Ebulfazl Saffari, İranlı Robinson Kruzo diye tanınan bir adamın öyküsünü işleyen "Dünyanın Sonu" adlı filmi yönetti.

İranlı yönetmen Ebulfazl Saffari, İranlı Robinson Kruzo diye tanınan bir adamın öyküsünü işlediği انتهای زمین (Dünyanın Sonu) (2017) adlı filmin çekimlerini bitirdi.

Film, İranlı Robinson Crusoe diye tanınan Hüccet adında orta yaşlı bir kişinin hikayesini anlatıyor. Hüccet, ölene kadar, yürüyerek dünyanın sonuna gitmekte kararlıdır.

“Hüccet, İran'ın kuzeyindeki evinden çıkıp ülkenin güneyine kadar yürüyerek gider. Ölene kadar yol gidip dünyanın sonunu bulmaya çalışan Hüccet, İranlı Robinson Crusoe olarak ün kazanır.”

Dünyanın Sonu (2017) şu âna kadar birçok uluslararası film festivaline katıldı ve Ermenistan, Kiş Adası, Cenevre ve Sao Paulo'da düzenlenen festivallerde birçok ödül kazandı.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.