İranlı şairin eseri Türkiye’de beşinci baskıya ulaştı

İranlı şairin eseri Türkiye’de beşinci baskıya ulaştı

  Haziran 19, 2019

  743 Okunma

İranlı şair Behruz Dijurian’nın kaleme aldığı "Ve Kalp Ve Kovan Ve Kız Kulesi" isimli kitap Cinius Yayınları tarafından 5’inci kez basıldı.

1960 Hamedan doğumlu İranlı şair Behruz Dijurian’ın yazdığı “Ve Kalp Ve Kovan Ve Kız Kulesi” isimli kitap geçenlerde Cinius Yayınları tarafından 5’inci kez basıldı.

İstanbul’un Harbiye Askeri Müze Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Üç Tutku Kitap, Kahve ve Çikolata Festivali’ne de katılan Şair Dijurian’ın eseri okuyucular tarafından büyük beğeni kazanarak festivalin en çok satan kitap listesine girmeyi başardı.

Söz konusu festivalde tahsis edilen konuk stantında İran kültür ve edebiyatı Türk vatandaşlara tanıtıldı.

Aşk başta olmak üzere siyasi ve sosyal konuları da ele alan kitap 2010 yılında ilk kez Cinius Yayınları tarafından basılmıştı.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.