İranlı Sinemacı Türkiye’de Sinema Atölyesi Yürütecek

İranlı Sinemacı Türkiye’de Sinema Atölyesi Yürütecek

  Haziran 19, 2019

  837 Okunma

İstanbul Kadıköy'deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi, 6 haftalık sinema atölyesine ev sahipliği yapacak

Nazım Hikmet Kültür Merkezi resmi web sitesinin yayımladığı ilan şöyle:

İran Genç Sineması Derneği Sinema bölümü mezunu olan Damun Kanberzâde Niyar yürütücülüğünde yapılacak olan atölye 6 hafta boyunca film gösterimi ve analizi oturumları şeklinde yapılacaktır.

Atölye, katılımcılarını iyi filmler izlemeye ve filmleri iyi izlemeye davet etmektedir. Bu kapsamda sinema tarihinin iyi filmlerini izleyip hayatın anlamını öğrenebilmemiz için bize nasıl yardımcı olabileceklerini, dünyaya başka bir açıdan nasıl bakmamızı sağlayabileceklerini tartışacağız.

Film eleştirisi ve sinema sektörünün profesyonel yanlarını bir kenara bırakarak Niar’ın seçmiş olduğu filmler penceresinden hayata tekrar bakacak, birlikte tartışarak yeni fikirlere ulaşacağız ve film izlemeyi daha zevkli hale nasıl getireceğimizi göreceğiz.

Atölye Yürütücüsü: Damoon Ghanbarzadeh Niar

Başlangıç Tarihi: 1 Ekim 2017

Atölye Günleri: Her Pazar 13.00 – 17.00

*Atölyeye haftalık katılım mümkündür.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.