İranlı yönetmen İtalya’da ödül sahibi oldu

İranlı yönetmen İtalya’da ödül sahibi oldu

  Haziran 19, 2019

  856 Okunma

İranlı ünlü Yönetmen Emir Nadiri, İtalya'da düzenlenen Uluslararası Laceno d'oro Film Festivali'nin yaşam boyu onur ödülüne layık görüldü.

İran sinemasının önemli isimlerinden olan Emir Naderi, İtalya’nın Avellino kentinde organize edilen 41. Uluslararası Laceno d’oro Film Festivali’n Camillo Marino denilen yaşam boyu onur ödülünün sahibi oldu.

Yönetmen Emir Naderi’nin uluslararası yeni sinemasında etkili olduğu için Camillo Marino ödülüne layık görüldüğü açıklandı. Ayrıca Emir Naderi’nin yaptığı son filmi olan ‘Dağ’ da festivalde gösterime girecek.

41. Uluslararası Laceno d’oro Film Festivali 2016 yılın 1-12 Kasım tarihlerinde İtalya’da organize Avellino kentinde organize edildi.

1990 yılından beri New York’ta yaşayan Emir Naderi’nin en önemli filmleri şunlardır: Harmonika (1974), Koşucu (1984), A.B.C Manhattan (1997) ve Maraton (2002).

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.