IŞİD belgeseli A157 internete sunuldu

IŞİD belgeseli A157 internete sunuldu

  Haziran 19, 2019

  1.197 Okunma

DEAŞ terör örgütünün suçları konulu İran yapımı belgesel A157 artık internet üzerinden izlenebiliyor

İran sinema kanalı iFilmTV'nin bildirdiğine göre, İranlı yönetmen بهروز نوراني‌پور (Behruz Nuranipur)'un belgeseli “A 157” ücretsiz olarak internetten izlenip indirilebilir.

73 dakikalık şok edici belgesel; A 157, DAEŞ terör örgütünün Suriye'de özellikle kadın ve çocuklar üzerindeki vahşet ve zulümlerini konu alıyor.

Film kataloğunda yazana göre: “İranlı film yapımcısı Nuranipur, ilk başta kamerasını neredeyse çadırın içi ile sınırlandırarak A 157 belgeselindeki ana karakterlerin kaderlerine dikkat çekiyor. Bu çadırda kızlar günlerini birbirlerine sokularak ümitsiz, korumasız ve yalnız başlarına geçiriyorlar.”

İran İslam İnkılabının 34. Fecr Film Festivalinde en iyi belgesel ödülünü kazanan A157 belgesel filmi yurtdışında da birçok uluslararası film festivaline katıldı ve sayısız ödül kazandı.

Winning the best documentary award at the 34th edition of the Fajr Film Festival, the doc has also participated in many international festivals and won many awards, including the Special Jury Award at the ninth edition of Iran’s 2015 Cinema verite in Tehran and an honorary diploma at the full-length documentary section of International Shahid Avini Award.

‘A 157’ bir İran Soureh Belgesel Merkezi yapımıdır.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.