İslam bu değil – FİLM

İslam bu değil – FİLM

  Haziran 19, 2019

  1.050 Okunma

Acaba İslam bu mudur?

Almanya'da İran Kültür Ateşeliği Telegram kanalında Avrupa'da IŞİD suçları hakkında ve bu suçlara istinad ile Avrupa vatandaşlarının İslamı yanlış anlamaları hakkında bir belgesel yayınladı.

Almanya'da İran Kültür Ateşeliği Telegram kanalında şöyle yazdı: “Almanya'da İslam dünyasına bakış Avrupa'da bir ülke ünvanı ile topluma Müslüman muhacirleri kabulüne kadar ki kendisi en büyük Müslüman nüfusu kabul etmiştir? Nasıl şekillenmiştir? Toplumun sosyal bilimcileri ve araştırmacıları kendi araştırmalarında İslam ünvanı ile gösterilenlere nekadar teveccüh göstermektedir? Acaba bu dünya ile Müslüman düşünce adamları ve elitleri arasında diyalog kurulmuşmudur?

İşte bu soruların cevapları 'Biz ve İslam; uzun bir mektubun hikayesi' belgeselinde anlatılmaktadır.”

IQNA

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.