İslami Direniş Hakkında 450 Yeni Film Sunuldu

İslami Direniş Hakkında 450 Yeni Film Sunuldu

  Haziran 19, 2019

  715 Okunma

İslami Radyo-Televizyonlar Birliği oturumunda, Direniş Cephesi hakkında 450 yeni film sunuldu.

İslami Radyo-Televizyonlar Birliği konferansı medya ve tebliğ komitesi yetkilisi, Meşhed'de düzenlenen İslami Radyo-Televizyonlar Birliği konferansı sırasında direniş cephesiyle ilgili 450 yeni filmin sunulduğunu bildirdi.

İRİB haber Ajansının verdiği habere göre İslami Radyo-Televizyonlar Birliği konferansı medya ve tebliğ komitesi yetkilisi Mahmut Eşteri bugün konuyla ilgili yaptığı açıklamada, birliğe üye kuruluşların şimdiye kadar IŞİD terörizmi, cinayetleri, bu terör örgütüne üye olmanın sonuçları ve işledikleri cinayetlerin etkileri gibi konularda bir çok film hazırladıklarını bildirdi.

İslami Radyo-Televizyonlar Birliği konferansının düzenlenmesinden asıl amacın İslam ülkeleri medya kuruluşları, radyo ve televizyonları arasında birlik ve dayanışma ve yakın ilişki sağlanması olduğunu belirten Mahmud Eşteri, İslami Radyo-Televizyonlar Birliği konferansı ve bunun yanında helal film pazarının açılmasının düşman karşısında çok güçlü ve gür bir ses oluşturduğunu söyledi.

İslami Radyo-Televizyonlar Birliği konferansı medya ve Propaganda komitesi yetkilisi, bu konferansın en önemli çalışmasının ise IŞİD terörizminin ve işlediği cinayetlerin tanıtılması olduğunu bildirdi.

Pars Today

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.