İslami Film Pazarında pak ve helal ürünler sunuluyor

İslami Film Pazarında pak ve helal ürünler sunuluyor

  Haziran 19, 2019

  765 Okunma

İslami Radyo-Televizyonlar Birliği Genel Sekreteri, İslami Film Pazarında sunulan tüm ürünlerin pak ve helal olduğunu ve bu bakımdan dünyada kendine özgü olduğunu bildirdi.

Temmuz 2017'de İran’da, Medya Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’yla eş zamanlı olarak İslami Film Pazarı’nın açılış töreni gerçekleşti.

Söz konusu İslami Film Pazarı'na, 20 ülkeden 137  televizyon kanalı ve kuruluşu katılırken, genel olarak kanalların yöneticilerinin yer aldığı İslam ülkeleri televizyon ve radyo birliği üyesi 400 kadar misafir katıldı ve 30 tv kanalı alıcı ünvanıyla yer aldı.

5 Temmuz tarihine kadar başta üniversiteliler olmak üzere ziyaretçilere açık olacak pazar, radyo ve televizyonla ilgili olarak teçhizatlar da yer alıyor.

Sözkonusu pazar Meşhet kentinin, İslam dünyasının kültür başkenti seçilmesi münasebetiyle Meşhet kentinde düzenlendi.

Bu serginin açılış töreni kulisinde basın mensuplarına konuşan İslami Radyo-Televizyonlar Birliği Genel Sekreteri Hüccetul İslam Ali Kerimiyan, Müslümanlar arasında vahdetin pekişmesi amacıyla üstün İslami eserlerin üretiminin İslami Film Pazarının en önemli hedefi olduğunu bildirdi.

İnsanlığın bugün üstün dini ürünlere muhtaç olduğunu ve İslami Film Pazarının da bu yönde çalışmalarını sürdürerek insanlığın bu ihtiyacını karşılamaya çalıştığını belirten Kerimiyan, İslami Film Pazarının yakın gelecekte dünyada gündeme gelerek üstün bir rekabet oluşturabileceğini ve çok değerli eserler sunabileceğini söyledi.

Pars Today

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.