İslami İran Android oyunu Dilaver (2016) hazır!

İslami İran Android oyunu Dilaver (2016) hazır!

  Haziran 19, 2019

  1.285 Okunma

İslami İran Android oyunu Dilaver (2016) hazır!

İran İslam Cumhuriyetinden, Urmiyeli Türk gençlerden oluşan GunAy Studio şirketi, 11. oyunları olan بازی دلاور (Dilaver Oyunu)nu piyasaya sürdü.

Dilaver (2016) oyununda genç oyuncular; İslami Direniş askeri olup İnkılabi-Hizbullahi komutanların yönergeleri ile hareket ederek teröristlere karşı savaşıyor, binaları teröristlerden koruyor ve rehinleri kurtarıyor.

Küçük oyuncular için ise Dilaver'in kansız oyun seçeneği de mevcut. GunAy Stüdyo 'Dilaver' oyununa, Farsça, İngilizce ve Türkçe olmak üzere üç dil seçeneği eklemiş.

Daha fazla bilgi için şirketin resmi sitesine bakabilirsiniz: http://www.gunaystudio.com

Peki bu Android Oyunu telefonunuza nasıl mı kuracaksınız?

İran İslam İnkılabında “Google Play”e alternatif olarak “Bazaar” (Pazar) ve “Parshub” gibi Android uygulaması siteleri kullanılıyor. Ve sizin ilk önce bunlardan birisinin uygulamasını kurmanız, oradan da 'Dilaver'i telefonunuza indirmeniz gerekiyor.

Biz “Bazaar” adlı İslami İran Android sitesini seçerek ona göre adımları söylüyoruz:

1- Android telefonunuza Cafe Bazaar'ı kurun: http://www.cafebazaar.ir/install/?l=en

2- Bazaar uygulamasını açıp 'Dilaver' i Farsça olarak arayın. (Yani şunu kopyalayın دلاور ve oraya yapıştırıp arayın)

3- Karşınıza çıkacak oyunu ücretsiz olarak kurun. Ve oyunu açarken TÜRKÇE dilini seçin.

4- Daha fazla oyun kurmayacaksanız 'Bazaar' uygulamasını kaldırın.

Not: Bazaar ile İslami İran'dan ve diğer ülkelerden daha fazla oyun kurabilirsiniz. Ancak unutmayın ki bu oyunların bazıları ücretlidir. “…. Toman” (İran para birimi, Tümen) yazmayan her oyun ücretsizdir.

İyi eğlenceler.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.