İsmail Amca belgeseli Avustralya’da gösterime girecek

İsmail Amca belgeseli Avustralya’da gösterime girecek

  Haziran 19, 2019

  685 Okunma

İranlı yönetmen Mehdi Zamanpur Kiyaseri’nin yaptığı “İsmail Amca” isimli belgeselin Avusturalya’da düzenlenecek FlEXiff Film Festivali’ne katılacağı belirtildi.

İranlı yönetmen Mehdi Zamanpur Kiyaseri’nin yaptığı  “Meşti İsmail” (İsmail Amca) isimli belgesel, Avusturalya’da düzenlenecek FlEXiff Film Festivali’nin yarışma dalında gösterime girecek.

Kısa ve uzun metrajlı filmler ile medya sanatını ele alan festivalde 30 ülkenin sinemasını temsil edecek 80 kısa ve uzun filmin sanatseverlerle buluşacağı belirtildi.

2002’de faaliyete başlayan festivalin 15’incisi bu sene önümüzdeki 23-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Kalıtsal retina hastalığı nedeniyle 40 yaşında görme yetisini kaybeden yaşlı bir adamın hikayesini anlatan belgeselde, İsmail Amca sadece kendi özel işleri değil aynı zamanda sağlıklı kişilerin bile yapamayacağı işlerin üstesinden gelir.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.