Jackie Chan filmi yönetmeni İran ile ortak film yapmak istiyor

Jackie Chan filmi yönetmeni İran ile ortak film yapmak istiyor

  Haziran 19, 2019

  1.266 Okunma

Altın Yumruk İstanbul'da (2001) filminin yönetmeni Teddy Chan, İran sineması ile ortak bir proje düşündüğünü söyledi

Dünyaca ünlü aksiyon filmi yıldızı Jackie Chan'in filmini yönetmiş olan Hong Kong'lu yönetmen Teddy Chan, İran Sineması ile ortak projeler yapmayı istediğini söyledi.

Uluslararası Fecr Film Festivali'nin Tahran'da düzenlediği sinema grup çalışmalarında konuşan Teddy Chan, medya aracılığı ile arzusunu bildirdi: “İran ile ortak sinemalar yapmayı istiyorum”.

“İranlı yönetmen Asğar Ferhadi'nin 'Bir Ayrılık' (2011) filmini izledim ve çok beğendim” diyen Hong Konglu yönetmene, A sınıfı yönetmenlerinin aksiyon filmleri hakkında ne düşündüğü soruldu.

Bir Ayrılık, samimi bir film. Arada aşk ve nefret de var. Bu tür filmleri Batıda yapmıyorlar…  Ang Lee ve Jackie Chan gibi çoğu Çinli Hollywood'a gidiyor. Hollywood'da Kung Fu filmlerini seviyorlar ama bu filmleri nasıl yapacaklarını bilmiyorlar. Bu yüzden Hong Kong'lu yönetmenler Kung Fu filmlerini Hollywood için çekiyor.”

Jackie Chan'in rol aldığı filmi hakkında da konuşan yönetmen, ardından şunları ekledi: “Ben 18, Jackie Chan de 23 yaşında iken, ben onun danışmanı idim. İrtibatımız o dönemde başlamıştı ve hâla devam ediyor”.

iFilm TV

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.