Kalust Şalcıoğlu İran Sinema filmi projesinde rol alacak

Kalust Şalcıoğlu İran Sinema filmi projesinde rol alacak

  Ağustos 21, 2020

  242 Okunma

Ünlü Türk oyuncu Kalust Şalcıoğlu, İran filminde rol almak için İran İslam Cumhuriyetine gidecek

Tarihsiz, İmzasız isimli sinema filmi ve aldığı sayısız ödülle adını tüm dünyaya duyuran İranlı senarist ve yönetmen Vahid Celilvend, Kalust Şalcıoğlu’na film teklifinde bulundu.

Celilvend’in kendisine “Seni seviyorum Türk kardeşim, yakın gelecekte iş birliği umuduyla” sözlerini sosyal medyadan paylaşarak, “İran’da yeni bir sinema filminde görüşmek üzere” diye yazan Şalcıoğlu, sevenlerinden destek aldı.

Son dönemde İran-Türk Sineması işbirliği ilerlemekte ve Türk oyuncular İran Sinema projelerinde rol almaktadır. Bu bağlamda son birkaç yıl içerisinde Nurgül Yeşilçay, Güzel Cin filminde başrolü paylaşmış. Ayşegül Coşkun da kısa bir süre içerisinde Farsça öğrenip Çalgıcı filminde rol almıştır.

Yeni Kaynak

  Etiket:
Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.