Karı Koca Oyuncular Aynı Film ve Dizide

Karı Koca Oyuncular Aynı Film ve Dizide

  Haziran 19, 2019

  2.795 Okunma

Film ve dizilerde evli çifti oynayıp gerçek hayatta da birbirleriyle evli olan İranlı oyuncular

Oyuncuların bir film veya dizide evli çift ve aile rollerini üstlendiğini sıkça görürüz. Ancak bu oyuncuların, sinemanın ötesinde, gerçek hayatta da evli olduklarını bilmek ayrı bir tat veriyor.

Belki de aşağıdaki İranlı oyuncuların filmlerini, gerçek hayatta da evli olduklarını bilmeden izlemişsinizdir.

Yeni Kaynak sitesi olarak bu oyuncu çiftlerin listesini size sunmak istedik.

İlk oyuncu çiftimiz Emin Zindegani ve eşi Elika Abdulrezzaki. Çiftimiz birlikte birçok filmde rol aldı. Bunların en yenisi “Şina'nın Kızı” filmidir. Emin Zindegani'yi muhtemelen Süleyman'ın Krallığı filminden tanıyorsunuzdur.

Muhammet Cevat İzzeti ve eşi Mehlika Bakıri'yi “Büyük Sorunlar” dizisinden hatırlıyor olabilirsiniz. Çiftimiz dizide bir aile rolünü oynamadı ama ikisi de rollerini başarı ile ifa etti.

Üçüncü film çiftimiz, başarılı aktör Mehdi Haşimi ve eşi Gülab Edine'dir. Çiftin yine bir sanatçı olan Nura Haşimi adlı bir kızı da var. Çiftimiz Rahşan Beni-İtimad ve Behram Beyzai'nin yönettiği filmlerde birlikte rol aldılar.

İran Sinemasının 38 yıllık evli çifti Muhsin Kadı-Muradi ile eşi Mehveş Vakari de birlikte birkaç eserde rol aldı.

Genç ve yetenekli çift Emir Caferi ve Rima Raminfer birkaç eserde birlikte rol aldı. Çiftimiz, “Ben Bir Kiracıyım”, “Yedek” ve “Zapas” gibi film ve dizi projelerinde beraber çalıştı.

Ünlü aktör Ali Musaffa ve aktris Leyla Hatemi'yi de muhakkak tanıyorsunuzdur. Peki çiftimizin Leyla (1997) filminde rol alırken tanışıp evlendiklerini biliyor muydunuz? Ardından “Son Adım“, “Bilmediğin Şeyler Var” ve “Senin Dünyanda Saat Kaç?” gibi birçok başyapıtta evli çiftimiz birlikte rol aldı.

Başarılı aktör Mesut Rayigan ile aktris Rüya Teymuriyan çifti de “Yâd Ediş” dizisinde beraber rol aldılar.

Son olarak iki başarılı oyuncu olan; Mahmut Pak-Niyet ve Mehveş Sabrkon. “Hazreti Yusuf” ve “Yağmurdan Sonra” dizilerinden bu ikiliyi mutlaka tanıyorsunuzdur. Ama gerçek hayatta evli olduklarını biliyor muydunuz?

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.