Kırmızı Halı (2014) filmi gösterime girdi

Kırmızı Halı (2014) filmi gösterime girdi

  Haziran 19, 2019

  1.171 Okunma

İran komedi-dram filmi; Kırmızı Halı (2014) gösterime girdi.

İranlı ünlü komedyen Rıza Attaran'ın senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolü oynadığı film فرش قرمز (Ferş-i Gırmız) (Kırmızı Halı) (2014) gösterime girdi.

Red Carpet / Kırmızı Halı filmi, bir İranlı aktörün Steven Spielberg ile tanışıp dünyaca ünlü oyunculardan olmak için İran'dan Türkiye'ye ve buradan da Fransa'ya gidişini ve Cannes Film Festivalindeki maceralarını konu alıyor.

Kırmızı Halı (2014) filminde; Rıza Attaran, Mark Ensari, Cemal Haşimi, Melihe Hüsrevani, Sare Maksudi, Mecin Musavi, Tina Necefi, Emir Fellah Necad, Emir Nuri, Abdullah Salihi, Hani Salihi, Hüseyin Süleymani, Jim Jarmusch gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.