Manevi Film ve Diziler Rusya Ekranlarına Taşınacak

Manevi Film ve Diziler Rusya Ekranlarına Taşınacak

  Haziran 19, 2019

  816 Okunma

İran İslam Cumhuriyetinin manevi içerikli film ve dizileri Rusya ekranlarında gösterilecek

“Altın Minber” Festival müdürü Rusya İran Kültür Müsteşarı ile yaptığı görüşmede İran İslam Cumhuriyetinin mana içerikli film ve dizilerinin bu ülkedeki Müslümanların Rusça olarak izlemeleri istedi.

İran Kur’an Haber Ajansı İQNA’nın bildirdiği habere göre “Kazan” Altın Minber Festivali Müdürü “Zaudi Mamirgof”, Rusya İran Elçiliği Kültür Müsteşarı “İbrahimi” ile Rusya’da yaptığı görüşmede Rusya Müslümanları İşleri İdaresi Başkanı ve Müftüler Şurası Başkanı “Şeyh Ravil Aynüddin” tarafından bir takdim name sunarak İran İslam Cumhuriyetinin mana içerikli dizilerinin Rusçaya çevrilerek “Altın Minber” sitesine konulmasını ve aynı şekilde “Çeçen” ve “İnguş” televizyonlarından yayınlanması yoluyla bu festival genel kâtipliğinin ihtiyarına bırakılmasını istedi.

Zaudi Mamirgof: Dinler ve hatta Müslümanlar arasındaki ihtilaf ve çatışmaların sebebi İslami sahih kaynaklara karşı bilinçsizliktir. İran İslam Cumhuriyetinin mana içerikli dizileri Müslümanları bilinçlendirecek bilgi içermesi sebebiyle Müslümanların düşüncelerinin aydınlık kazanması için, söz konusu film ve dizileri internet ve televizyon kanalıyla yayınlanmasını istiyoruz.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.