Mecid Mecidi yeni filminin gösterimi için Türkiye’ye geliyor

Mecid Mecidi yeni filminin gösterimi için Türkiye’ye geliyor

  Haziran 19, 2019

  1.979 Okunma

Dünyaca ünlü İranlı yönetmen "Bulutların Ötesinde" filminin gösterimi için Türkiye'ye geliyor

Mecid Mecidi'nin son filmi آنسوی ابرها 'Beyond The Clouds' (Bulutların Ötesinde) Türkiye’de ilk kez 5. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşuyor.

İran sinemasının uluslararası alanda en tanınmış yönetmenlerinden Mecid Mecidi’nin yurt dışında çektiği ilk filmi “Beyond The Clouds (2017)”, Türkiye’de ilk kez 5. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşuyor.

Filmin İstanbul’daki gösterimine Mecid Mecidi’nin yanı sıra filmin müziklerini yapan Oscar ödüllü besteci A.R. Rahman ve Hindistan sinemasının en önemli yapımcılarından Vibha Chopra da katılacak.

Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali, bu yıl 17-26 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek ve gösterimler Atlas, Beyoğlu ve Kadıköy sinemalarında yapılacak. Programın 2 Kasım’da açıklanacağı festivalin biletleri ise aynı gün satışa sunulacak.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.