Mecidi’nin son filmi montaj aşamasında

Mecidi’nin son filmi montaj aşamasında

  Haziran 19, 2019

  2.092 Okunma

İranlı yönetmen Mecid Mecidi'nin son filmi; Bulutların Ötesinde (2017) son montaj aşamasına geldi

İranlı usta yönetmen Mecid Mecidi'nin en yeni filmi, پشت ابرها / Beyond the Clouds / Bulutların Ötesinde [2017] son montaj aşamasına ulaştı.

Filmin senaryosunu Mecid Mecidi ile Mihran Kaşani yazdı.

Mumbai'de Hint oyuncuların katılımı ile çekilen Bulutların Ötesinde [2017] filmi, Hindistanlı bir erkek ve kız kardeşin başından geçenleri konu alıyor.

Bulutların Ötesinde [2017] filminde; Deepika Padukone, Ishaan Khattar, Malavika Mohanan, GV Sharada.. gibi birçok ünlü Hint oyuncu rol alıyor.

Filmin müziklerini daha önce de, Hz Muhammed: Allah'ın Elçisi [2015] filminde yönetmenle birlikte çalışmış olan Oscar ödüllü ünlü Hint müzisyen A. R. Rahman yapacak.

Uluslararası çapta ün kazanan yönetmen, henüz 14 yaşında iken sahneye çıkmış ve amatör tiyatro gruplarında yer almıştı.

Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olduktan sonra İslam Devrimi Kalkınma Kurumu'nun İslami Sanat ve Fikir Merkezine katıldı.

Baduk (Kaçakçı) [1992] Pedar (Baba) [1996], Cennetin Çocukları [1997], Cennetin Rengi [1999], Baran [2001], Söğüt Ağacı [2005] Serçelerin Şarkısı [2008], Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi [2015].. gibi birçok başarılı filme imza attı.

Yönetmenin ileriki günlerde Hazreti Muhammed filminin devamını çekmesi bekleniyor.

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.