Melankoli filmi Bulgaristan’da ödül için yarışacak

Melankoli filmi Bulgaristan’da ödül için yarışacak

  Haziran 19, 2019

  913 Okunma

İranlı yönetmen Murtaza Ateş Zemzem'in yaptığı “Melankoli” isimli film yarın Bulgaristan’da devam eden Uluslararası Varna Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşacak.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murtaza Ateş Zamzam’ın üstlendiği “Melankoli” isimli film Bulgaristan’ın ev sahipliğinde 24 Ağustos’ta başlayan Uluslararası Varna Film Festivali’nin ana yarışma dalında rekabete girecek.

Bu festivale yönetmen Murtaza Ateş Zemzem ile oyuncular Lale İskenderi ve Muhammed Rıza Hidayeti’nin katılacağı belirtildi.

Altın Afrodit Ödülü için yarışacak filmin yarın Pazar günü gösterime gireceği kaydedildi. Gösterimden sonra yönetmen Ateş Zemzem'in izleyicilerle gazetecilerin sorularını yanıtlayacağı bildirildi.

Toplumda bazı insanların yakalandığı hastalığından habersizce yaşamını sürdürdüğünü anlatan filmin oyuncu listesinde Leyla Otadi, Muhammet Rıza Hidayeti, Lale İskenderi, Nadir Fellah, Muhammed Fili, Sepide Mezaheri ve Efsane Fettahi yer alıyor.

Sözü geçen festival 24 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Bulgaristan’ın Varna kentinde yapılıyor.

Geçenlerde İranlı Oscar ödüllü Asger Ferhadi’nin yaptığı “Elly Hakkında” adlı film de Uluslararası Varna Film Festivali’nin özel ödülüne layık görülmüştü.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.