Nefes (2017) Brezilya’da İran sinemasını temsil ediyor

Nefes (2017) Brezilya’da İran sinemasını temsil ediyor

  Haziran 19, 2019

  847 Okunma

İranlı yönetmen Nergis Abyari’nin yaptığı “Nefes” isimli filmin Brezilya’da gösterime gireceği belirtildi.

Yönetmenliğini Nergis Abiyari’nin üstlendiği “Nefes” isimli fim Brezilya’da düzenlenecek Uluslararası Sao Paulo Film Festivali’nin ana yarışma dalında gösterilecek.

Bu film 70’li yıllarda yaşayan Bahar, Nadir, Kemal ve Meryem adlı çocukların hikayesini anlatıyor. Bu çocukların güzel dünyası hayallerle doludur.

Yapımcılığını Muhammed Hüseyin Kasımi ile Abuzer Pur Muhammedi’nin üstlendiği filmin başrollerinde Mihran Ahmedi, Pantiha Penahiha, Gülare Abbasi, Siyamek Saferi, Şebnem Mukaddemi ve Sagi Zineti yer alıyor.

Bu sene 41’incisi Brezilya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek Uluslararası Sao Paulo Film Festivali önümüzdeki 19 Ekim’de başlıyor.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.