Nurgül Yeşilçay’ın İran’daki görüntüsü ortaya çıktı

Nurgül Yeşilçay’ın İran’daki görüntüsü ortaya çıktı

  Haziran 19, 2019

  1.270 Okunma

İranlı yönetmen Bayram Fazli’nin filminde oynamak üzere İran’a gelen Türk yıldızı Nurgül Yeşilçay’ın son görüntüleri ortaya çıktı.

İranlı yönetmen Bayram Fazli’nin ‘Güzel Cin’ filminde oynamak üzere İran’a gelen Türk sinemasının yıldızı Nurgül Yeşilçay’ın son görüntüleri ortaya çıktı.

Yapımcılığını Mehrdad Ferid’in üstlendiği filmin çekimleri İran İslam Cumhuriyeti'nin İsfahan kentinde başladı.

Türk aktris geçirdiği travmadan dolayı konuşamayan Dilaram karakterine hayat verecek. Türk oyuncu ilaveten bu filmde İranlı ünlü oyuncu Ferhat Aslani'ye eşlik edecek.

Edinilen bilgilere göre Nurgül Yeşilçay'ın 5 hafta boyunca İran'da kalacağı belirtiliyor.

İran ziyareti öncesi NTV’ye konuşan Yeşilçay, projeyi neden kabul ettiğini şu sözlerle açıklamıştı: Kabul etmemdeki neden ilk olarak içimdeki merak… Bunun dışında filmin senaryosu da oyunculuğa çok elverişli. Çok enteresan bir yer. Bir varmış bir yokmuş masal diyarı gibi.

Mehr Haber Ajansı

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.