Oscar kuruluşu İranlı aktris Leyla Hatemi’yi davet etti

Oscar kuruluşu İranlı aktris Leyla Hatemi’yi davet etti

  Haziran 19, 2019

  1.288 Okunma

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, Oscar kuruluşuna katılması için Leyla Hatemi de dahil olmak üzere 774 yeni üyesini davet etti.

Toplam üye sayısını yaklaşık olarak 8.500'e çıkaran yeni listede, Asğar Ferhadi'nin Oscar ödüllü Bir Ayrılık (2011) filmindeki rolü ile tanınan Leyla Hatemi de yer alıyor.

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (Oscar), tüm dünya ülkelerinden üyeleri bulunan uluslararası bir sanat forumudur.

Oscar kuruluşuna üyelik sadece film yapımında çalışmış sinema sanatçılarına özeldir ve Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, oyuncudan yazara kadar 17 değişik alanı vardır.

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.