Özgür Kuş iki Amerikalı TV sunucusunu rezil etti

Özgür Kuş iki Amerikalı TV sunucusunu rezil etti

  Haziran 19, 2019

  2.056 Okunma

İran asıllı Amerikalı moda yazarı Hüda Katibi, moda kitabı yerine kendisine İran'ın nükleer programı sorulunca, sunuculara tarih ve siyaset dersi verdi

Şikago merkezli Amerikan televizyonu WGN -belki de İran'daki şeriat kurallarını ve sistemi eleştirir ümidiyle- Jojoo Azad (Cucu Azad / Özgür Kuş) adlı moda blogu ve kitap yazarı Hüda Katibi'yi davet etti.

Hüda Katibi'ye, kitapları ile ilgili sorular yerine, İslami İran'ın nükleer faaliyetleri vs. sorulunca entellektüel bir yazar olan Katibi; Amerika'ya geldiğinden itibaren kendisine ve hicabına yapılan fiziksel saldırılardan bahsetti.

Ardından “İran'ın nükleer bomba peşinde olduğunu sanmıyorum ama sizin kızılderililer ile olan geçmişiniz, emperyalistliğiniz, kolonileştirmeleriniz ve orta doğudaki işgallerinize bakılırsa, kendilerini savunmak istemeleri normal.” deyip iki televizyon sunucusunu alt etti.

“Bir Amerikalı gibi konuşmuyorsun” diyen sunucuya ise “Çünkü ben okuyorum” şeklinde güzel bir cevap verdi.

Tartışmanın videosunu PressTV'de bulabilirsiniz:

http://www.presstv.com/Detail/2018/02/16/552515/US-Iran-Hoda-Katebi-fashion-Islamophobia-Iranophobia

Ayrıca bacılarımız Hüda Katibi'yi sosyal medya hesaplarından takip edebilirler;

http://www.instagram.com/hodakatebi/
http://www.facebook.com/joojooazad
http://twitter.com/hodakatebi
http://tr.pinterest.com/joojooazad/

Yeni Kaynak

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.