Paris-Tahran (2016) adlı film Bangladeş’te İran’ı temsil edecek

Paris-Tahran (2016) adlı film Bangladeş’te İran’ı temsil edecek

  Haziran 19, 2019

  1.232 Okunma

Paris-Tahran (2016) adlı film Bangladeş'te İran'ı temsil edecek.

İranlı Kaveh Üveysi’nin kaleme aldığı ve yönetmenliğini yaptığı “Paris-Tahran” (پارس تهران) isimli İranlı film, Bangladeş’in başkentinde düzenlenecek uluslararası film festivaline katılacak.

Senarist Kaveh Üveysi’nin yönetmenliğini yaptığı “Paris-Tahran” adlı film, Bangladeş’in başkentinde organize edilecek 15. Uluslararası Dakka Film Festivali’ne katılacağı, ayrıca bu filmin yarışma dalında da rekabet edeceği açıklandı.

Söz konusu filmin özeti şöyledir:

Paris’te yaşayan Ayda adlı İran asıllı bir kız yıllar sonra İran’a doğru yolculuk yapmak ister. Ancak çevresindekiler bu yolculuğun riskli olacağını öne sürerler. Aslında bu yolculuk kolay da olmayacaktır.

15. Uluslararası Dakka Film Festivali bu yılın 12-20 Ocak tarihlerinde Bangladeş’te organize edilecektir.

Mehr News

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmanız yada üye olmanız gerekiyor!
Yeni Kaynak sitemizde bulunan film, video ve fragmanları ve diğer tüm vidyolar çeşitli paylaşım ortamlarında bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube, google, vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'imize kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Yeni Kaynak sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.